.... Investigadors  

Dawid Wladyka

Adreça      
       
Adreça electrònica      
       
Despatx      
Telèfon      
Fax      
         

 

Doctor en Geografia, UAB, 2013.  La seva tesi doctoral, dirigida pel Dr. Ricard Morén-Alegret i la Dra. Àngels Pascual versa sobre la immigració polonesa a Catalunya.

Sociòleg amb amplis coneixements en les àrees de comunicació social, psicologia, migracions, ciències polítiques i noves tecnologies. Té també experiència en els camps del periodisme, la fotografia i la informàtica (especialment en programació Web i en gràfica).

Màster de Sociologia amb especialització en Comunicació Social (Universitat de Silèsia, Polònia, 2007). Grau en Sociologia en l’especialitat de Publicitat i Comunicació Social (Universitat de Silèsia, Polònia, 2005)

Ha estat estudiant dels següents programes d’intercanvi: “MOST” a la Universitat Jaguelònica de Cracòvia, Polònia 2007 / 2008 (en els estudis: “Relacions Ètniques i Migracions Internacionals”, “Psicologia” i “Estudis llatinoamericans”) i  “ERASMUS” a la Universitat Autònoma de Barcelona el 2006 / 2007 (a la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia i a la Facultat de Traducció i Interpretació). Durant el curs 2007-2008 va gaudir d’una beca del Ministeri d’Educació Superior de Polònia (2007-2008).

Està cursant Estudis Humanístics Interdepartamentals dins del programa individual a la Universitat de Silèsia, Polònia (facultats: Psicologia, Sociologia, Ciències Polítiques, Radio i Televisió, Filologia Romànica, Filologia Anglesa). És estudiant del Màster en Estudis culturals amb l’especialitat en “Relacions Ètniques i Migracions Internacionals” a la Universitat Jaguelònica de Cracòvia.

És reporter / corresponsal de diverses revistes i diaris polonesos de nivell regional, nacional i internacional. És autor d’unes quantes desenes d’articles de premsa. Té experiència en ràdio i televisió. Preparà i conduí uns cursos de periodisme i reportatge par als estudiants de la Universitat d'Economia de Katowice. També formà part d’algunes expedicions estrangeres de caràcter periodístico-científic a Ucraïna i Espanya, entre d’altres països.

Va participar al VI Congreso sobre las Migraciones en España, on va presentar l’article “Los emigrantes polacos en el mercado laboral español y catalán desde una perspectiva mundial y europea. Estudio estadístico.” Durant el semestre de primavera del 2010 ha treballat en la posició de professor ajudant al Behavioral Sciences Department of The University of Texas a Brownsville, impartint classes de Introducció a la Sociologia i Sociologia Política.

Idiomes de treball: polonès, anglès, castellà.
 
 
 
 
 
 
Grup de Recerca Sobre Migracions. Dep. de Geografia. Facultat de Lletres. 08193 Bellaterra. gr.recerca.migracions@uab.es - http://geografia.uab.es/migracions/